085 – 792 3994 info@foodnmood.nl

Catering Vianen

Hallo! Wij zijn Food ’n Mood catering uit Houten en wij verzorgen ook de catering bij u in Vianen! Bij Food ’n Mood bieden wij een totaalconcept aan voor catering, evenementen en feestjes aan. Bij ons staat gastgerichtheid hoog in vaandel, van een intiem feestje tot een groot zakelijk evenement aan toe.

Naast onze uitgebreide catering hebben wij ook een vergaderlocatie en bieden wij workshops aan. Wat dacht u van een workshop zalm roken, bonbons of taart maken?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment. Wilt u toch iets anders? Geen enkel probleem. We leveren graag maatwerk. Ook als u speciale wensen heeft, glutenvrij wilt eten of andere dieetwensen heeft, denken we graag met u mee.

Vragen? Bel naar 06 – 57 22 02 88, 0343 – 56 13 47 of mail naar info@foodnmood.nl. Snel een offerte aanvragen is ook mogelijk via deze pagina.

We passen onze buffetten graag aan voor speciale dieetverzoeken. Natuurlijk houden we ook rekening met vegetarische gasten. Graag vooraf aangeven.

Landelijke catering

Wereldgerechten zijn populair. En lekker. We zouden bijna vergeten wat voor mooie gerechten uit ons eigen land komen. Wat te denken van geurende en kruidige stoofpotjes met mals rundvlees. Of een perfect op smaak gebrachte kalkoenrollade, gevuld met klassieke tutti frutti.

Internationale buffetten

Welke wereldkeuken is uw favoriet? Onze keuze is enorm. Wat dacht u van een rijkelijk gevulde lasagne uit Italië? Tapas uit Spanje of heerlijk gevulde taco’s uit de Mexicaanse keuken? We bereiden alle buffetten met dagverse producten.

 

Speciale buffetten

Naast onze befaamde nationale en internationale gerechten, kunt u ook kiezen voor speciale en seizoensgebonden buffetten. Bijvoorbeeld een tapasbuffet of een fris saladebuffet. Uiteraard verzorgen wij ook graag uw gourmetavond. Natuurlijk krijgt u dan ook het gourmetstel bijgeleverd.

 

Barbecues

Niet alleen gezellig met mooi weer en lange zwoele avonden, ook op koude dagen is het heel sfeervol om de barbecue aan te steken. Samen met u bepalen we met welk vlees en welke salades en sauzen we uw gasten aangenaam kunnen verrassen.

 

High tea

Samen met vrienden, familie of collega’s gezellig bijkletsen onder het genot van heerlijke zoete en hartige hapjes. De keuze is enorm.

 

Lunch

Wordt het een klassieke lunch, een buffet of iets heel anders? Hieronder onze drie best verkochte lunches. Wilt u iets anders? Geen enkel probleem. Bel of mail en we stellen de lekkerste lunches voor u samen.

 

De Oosterse keuken

Wordt het een Indisch buffet of gaat u voor de heerlijkste satés? Hoe dan ook, het buffet is altijd voorzien van authentieke spekkoek.

 

Tapas

De hele avond krijgt u de heerlijkste koude en warme gerechten voorgeschoteld. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van onze tapas.

 

Stamppotten

Boerenkool met worst, zuurkool met spek en hutspot. Zomaar wat heerlijke winterse stamppotten die we met smaak bereiden.

 

Desert

Feestelijker kan het bijna niet. Voor de echte chocoholics en degenen die van bijzondere desserts houden! Geniet van de brownies en muffins en laat u verrassen door de verschillende mousse soorten.

 

Walking diner

Exclusieve gerechten, feestelijk opgemaakt. Een lust voor oog én de maag. Hier zullen uw gasten nog lang over napraten.

 

Hapjesassortiment

Kiest u voor koude of warme hapjes. Voor een combi of toch voor iets heel anders. Om het u makkelijk te maken hebben we alvast een aantal assortimenten voor u samengesteld. Uiteraard kunt u ook een heel eigen assortiment vaststellen.

 

Zakelijke dagmaaltijden

Geen bedrijfsrestaurant in uw bedrijf maar toch willen lunchen? Wij zorgen ervoor, door bijvoorbeeld brood, fruit, zuivel, beleg en rauwkost te leveren. Wij kunnen u uitvoerig informeren over de mogelijkheden van bezorging aan bedrijven. Aarzel vooral niet een afspraak te maken. Bestellen kan telefonisch (06 – 57 22 02 88) of per e-mail (info@foodnmood.nl).