085 – 792 3994 info@foodnmood.nl

Wij luisteren

Zoekt u een cateraar die naar uw wensen luistert? Niet zo’n dertien-in-een-dozijn-cateraar met altijd dezelfde voorspelbare hapjes, broodjes, gerechten en menu’s?

Dan bent u bij Food ’n Mood aan het juiste adres. Wij zijn de cateraar die uw wensen omzet in een verrassend aanbod.

Of het nu gaat om een babyshower, een trouw- of verjaardag of een 18-jarige dochter. We denken met u mee, stemmen ons aanbod af op het aantal gasten, de activiteit waarvoor u ons vraagt en de locatie waar de catering plaatsvindt.

We werken met vooraf gestelde budgetten, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Smaakvol, uitzonderlijk en betaalbaar

We zorgen voor een uniek aanbod. We presenteren de amuses, desserts, broodjes en andere gerechten graag op originele wijze. Presentatie is namelijk minstens zo belangrijk!

We willen dat alle gasten genieten. Daarom cateren we op maat. Voor kleine én grote gezelschappen. Van een intiem diner of snelle lunch vanaf twee personen tot en met een vijfgangendiner voor een gezelschap van 300 mensen. En altijd met oog voor detail. Binnen het gestelde budget zorgen we voor een smaakvol, uitzonderlijk en betaalbaar concept. Eentje dat alle zintuigen doet prikkelen.

Verse hapjes en schone glazen

‘Ons tuinfeest was te gek vanwege supermooi weer en leuke gasten maar de catering van Food ’n Mood maakte het perfect. Verse hapjes direct van onze buitenkeuken, dranken en schone glazen, verzorgd door Jonah de duizendpoot. Aanrader!’

Joost en Mireille Zijderveld