085 – 792 3994 info@foodnmood.nl

Voor een topfeest!

U wilt een onvergetelijk feest geven. Zo’n feest waar nog jaren later over gesproken wordt. Op een toplocatie, met geweldige muziek en onovertroffen hapjes en drankjes.

Maar, waar vind je dat allemaal? Zoek niet langer! Food ’n Mood regelt alles wat u nodig heeft voor uw topfeest.

Zorgeloos feestvieren

We luisteren goed naar uw vraag en gaan vervolgens op zoek naar wat bij u en uw feest past. Van locatie tot aankleding en verlichting. Aan u de keuze of u een dj wilt of een band.

Uiteraard komen we met hapjes en drankjes waarmee u uw gasten zult verrassen. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van uw eigen feest. Zorgeloos feestvieren, omdat alles tot in de puntjes geregeld is.

Topavond voor een goede prijs

‘Samen met onze kinderen vierden we dat we 150 jaar werden. We hebben een grote vriendenkring. We wilden dansen, maar er moest ook ruimte zijn om gezellig met elkaar te kletsen. En, we wilden graag een thema. Samen met Food ’n Mood kwamen we op White Sensation.

De ruimte werd met blacklight uitgelicht. Er was een dj, een dansvloer, een bar en een zithoek. Alles prachtig uitgelicht en overal stonden statafels en groene planten. Omdat we zo van het buitenleven houden, werden alle hapjes als groentetuintjes geserveerd. Het was een topavond! Nu, anderhalf jaar later, krijgen we nog steeds te horen hoe geweldig ons feest was.

Nog een voordeel van Food ’n Mood: we spraken een eenheidsprijs af, zodat vooraf ook helder en duidelijk was wat de kosten waren voor deze onwijs mooie avond.’

Familie Boere