085 – 792 3994 info@foodnmood.nl

Bedrijfsfeest organisatie

U wilt de inzet van uw medewerkers belonen met een fantastisch bedrijfsfeest. Maar, hoe bedenk je iedere keer weer iets nieuws? Food ’n Mood weet als geen ander hoe topfeesten georganiseerd moeten worden.

Van een walking diner tot een swingfeest met bekende artiesten en van een wijnproeverij tot een griezelavond. We zetten graag onze kennis en ervaring in om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

We luisteren naar uw wensen en dromen en zetten deze om in de beste en origineelste invulling voor uw feest.

Geregeld van A tot Z

We laten niets aan het toeval over en werken graag samen met partners in de entertainmentbranche. Denk hierbij aan licht-, geluid-, en drive-in shows, partyverhuurbedrijven, diverse bijzondere locaties, bloemisten en wijnhandelaars. Van meubilair tot serviesgoed en van bloemstukken tot keukenapparatuur. We zorgen voor alle faciliteiten en creëren een sfeer die aansluit bij uw doel.

Wij onderhouden alle contacten met de partners en zorgen voor een draaiboek waarin van minuut tot minuut staat wat er gebeurt. Zodat u tijdens uw feest heerlijk kan ontspannen en genieten.

Waardevolle samenwerking

 ‘Food ’n Mood is een partij met wie ik de samenwerking ontzettend waardevol vind. Naast dat zij de kwaliteit leveren welke wij verwachten dat zij leveren staan zij 24/7 voor ons klaar en denken mee indien iets niet haalbaar is zodat er in ieder geval altijd iets staat. Een redder in nood kan je Kevin wel eens noemen. Op naar meer jaren met meer samenwerking!’

Linda Lee Sargeant | Promo Extended