085 – 792 3994 info@foodnmood.nl

Feestje geven, vergadering beleggen of een workshop verzorgen? Heeft u een zaal nodig in het midden van het land? Food ’n Mood heeft de perfecte zaal te huur. Onze zaal is voorzien van alle gemakken. Zo is er klimaatbeheersing en een goede muziekinstallatie die u naar wens kunt gebruiken.

Food ’n Mood is centraal gelegen in het land. Vanaf de snelwegen A12 en de A2 zijn we snel en goed bereikbaar. We bieden een ruime parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Met het openbaar vervoer kunt u ook bij ons komen. Na vijf minuten wandelen bent u bij ons binnen. Welkom!

Geregeld van A tot Z

Onze zaal is op verschillende manieren in te delen. Of u nu met 4 of 60 mensen terecht wil, het is allemaal mogelijk. Graag denken we met u mee over uw wensen en ontzorgen we u waar we kunnen. Ook bieden wij mogelijkheden als het organiseren van waardevolle en educatieve kookworkshops of het mee helpen opzetten van een feest met muziek en lekkere hapjes en drankjes.

Wilt u liever de zaal gebruiken voor een formele bijeenkomst? Ook dat is mogelijk. We hebben de beschikking over een goede beamer, een flipover, licht en geluid. Koffie, thee, ijswater, roomboterkoekjes en pepermuntjes staan voor u klaar.