085 – 792 3994 info@foodnmood.nl

Illusionist

In een uitgestrekte zee van oesters is een natuurlijke parel een zeldzame vondst. En er eentje ontdekken die feilloos rond is, is nog bijzonderder. Al tientallen jaren verzamel ik parels van handelingen en kunst, boeiende illusies en verbijsterende verschijnselen die mijn elke waarneming hebben beroerd. Het verkennen van de manier waarop mensen de wereld waarnemen is de drijvende kracht geweest achter mijn ontdekkingen en creaties.

Of het nu van dichtbij en persoonlijk is of op het podium, mijn doel is om het publiek met verbazing achter te laten, of het nu gaat om lachen of verbazing. Terwijl de meesten entertainment zoeken, is slechts een select aantal bereid om hun gedachten te laten provoceren. Het klinkt misschien gedurfd om zo’n prestatie te beweren, maar ik kan u verzekeren dat ik geen garant sta voor tot nadenken stemmend materiaal. In plaats daarvan streef ik ernaar om mijn uiterste best te doen en de meest uitzonderlijke daden te leveren om u te behagen.

Ontwijk je evenement met betoverende illusies! Ik ben zeer dankbaar om een reeks boeiende voorstellingen aan te bieden die zijn afgestemd op uw behoeften. Ervaar de betovering van close-up entertainment, een boeiende stand-up show van een uur of het talent van een doorgewinterde acteur. Met meer dan 15 jaar fulltime ervaring als een toegewijde illusionist, breng ik een schat aan expertise en een ontzagwekkende aanwezigheid mee naar elke voorstelling.

Daarnaast ben ik vereerd om als acteur te werken bij de prestigieuze Amsterdam Dungeon. Verras je publiek en creëer blijvende herinneringen met mijn betoverende aanwezigheid.

Illusionist Ray Joël