085 – 792 3994 info@foodnmood.nl

Kookworkshop

Verstaat u de kunst van het sushirollen? Wilt u zelf wel eens een zalm roken? Wordt het een Italiaanse, Aziatische of Franse kookworkshop? Of kiest u voor een taartworkshop of bonbons maken? Food ’n Mood is van alle kookmarkten thuis.

Onze professionele chefs delen met liefde hun passie voor koken en bakken. Ze leren u alles over de herkomst van producten en over de juiste bereiding. Ze geven handige technische tips die u thuis ook kunt gebruiken.

Uiteraard is er ook aandacht voor het opmaken van de borden en het stijlvol aankleden van de tafels.

Voor iedereen geschikt

Onze kookworkshops zijn heel geschikt voor een teamuitje of voor een bijzonder personeelsfeest. De workshop kan op locatie gegeven worden. Maar u kunt er ook voor kiezen om naar een van onze professionele keukens te komen.

We houden graag rekening met specifieke dieetwensen en allergieën. Wilt u na afloop een persoonlijk aandenken? Ook dat kunnen we regelen. Denk aan een speciaal schort of een speciaal wijnetiket met het logo van uw organisatie.

Voor nu bieden wij alleen workshops aan voor minimaal 10 personen. In de toekomst is een kleiner aantal ook mogelijk.

Waardevolle samenwerking

 ‘Wij hebben na onze sales meeting de Franse workshop gedaan. “Magic” Mike heeft onze kookkunsten omgezet in een heel mooi 4 gangen diner. We hebben genoten! Een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt en een stukje team building wil doen.’

Kitty Schipperen| Flowdrill