085 – 792 3994 info@foodnmood.nl

Drive-in show

De DJ is degene die een groot deel van de sfeer kan bepalen door op de juiste momenten de juiste nummers te draaien. Wij zijn overtuigd dat onze DJ’s de juiste ervaring en nodige kennis hebben opgedaan om er een geslaagd feest van te maken. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw muzikale wensen. Wij draaien o.a. bruiloften, feesten, partijen en bijeenkomsten. Themafeesten, sweet 16-18, disco en nighties. House en natuurlijk top 40. Voor elke wens een set opmaat.

A-kwaliteit apparatuur

Wij werken met de beste kwaliteit apparatuur. Door onder andere te werken met merken als Pioneer en Martin en andere gerenommeerde merken kunnen wij garant staan voor een goede licht- en geluidsset. Deze zal zichtbaar en hoorbaar zijn tijdens uw bijeenkomst of feest.

Vaste contactpersoon

Bij ons zal u gedurende het gehele traject één vaste contactpersoon hebben. Hierdoor ontstaan duidelijke afspraken en wordt miscommunicatie voorkomen. Tevens kunt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen met uw contactpersoon waar u ook uw eventuele meerdere opties kunt aangeven.

110% aanwezig garantie

Door de altijd aanwezig garantie heeft u de zekerheid dat uw feest of bijeenkomst altijd door kan gaan. In geval van een zieke DJ zal er een vervangende DJ aanwezig zijn, zodat uw feest altijd door kan gaan.

Prijs

Kleine set € 325,- tot 50 personen
Medium set € 450,- tot 50-100 personen
Grote set evenement € 650,- – 850,- tot 500 personen
Speciale wens op aanvraag