Verstaat u de kunst van het sushirollen? Wilt u zelf wel eens een zalm roken? Wordt het een Italiaanse, Aziatische of Franse kookworkshop? Of kiest u voor een taartworkshop of bonbons maken? Food ’n Mood is van alle kookmarkten thuis.

Onze professionele chefs delen met liefde hun passie voor koken en bakken. Ze leren u alles over de herkomst van producten en over de juiste bereiding. Ze geven handige technische tips die u thuis ook kunt gebruiken.

Uiteraard is er ook aandacht voor het opmaken van de borden en het stijlvol aankleden van de tafels.

Sushirollen, zalmroken of andere workshops door Food 'N' Mood Catering

Voor iedereen een geschikte kookworkshop

Onze kookworkshops zijn heel geschikt als onderdeel van een vrijgezellenfeest, een vrienden- of vriendinnen- of familiedag of gewoon voor een gezellige avond uit. De workshop kan op locatie gegeven worden. Maar u kunt er ook voor kiezen om naar een van onze professionele keukens te komen.

We houden graag rekening met specifieke dieetwensen en allergieën. Wilt u na afloop een persoonlijk aandenken? Ook dat kunnen we regelen. Denk aan een speciaal schort of een speciaal wijnetiket.

Meer weten? Bel of mail gerust.

Kookworkshop door Food 'N' Mood Catering

Vegetarische kookworkshop

Voorgerecht 

Rouleaux gegrilde groente met pastinaakmousse en safraandressing 

Crostinies Geserveerd met hollandse boter van kruiden en knoflook 

 

1e Tussengerecht: 

Vichoise van truffel met rode aardappel en prei geserveerd met met een schuim van kastanjes 

 

2e Tussengerecht: 

Gepofte paprika auberginekaviaar met een perenchutney 

Risotto van bieten en een millefueille van filo 

 

Hoofdgerecht: 

Taartje van brunoise van courgette, portsaus,, mouseline van knolselderij 

En een krikkiekrakkie van korst met bruine suiker 

Dessert: 

Gegrilde ananas, met schotsen van caramel en cardamon, en wittechocolademouse 

Franse kookworkshop

Voorgerecht

Rouleaux van gerookte heilbot met zalmmousse en safraandressing

Crostinies Geserveerd met hollandse boter van kruiden en knoflook

 

1e Tussengerecht:

Vichoise van truffel met rode aardappel en prei geserveerd met met een schuim van kastanjes

 

2e Tussengerecht:

Gebakken mul de rouge met een perenchutney

Risotto van bieten en een millefueille van filo

 

Hoofdgerecht:

Taartje van sucade met rode port, portsaus,, mouseline van knolselderij

En een krikkiekrakkie van korst met bruine suiker

Dessert:

Gegrilde ananas, met schotsen van caramel en cardamon, en wittechocolademouse

 

 

Indische kookworkshop

Keuken:

Nasi goreng (gebakken rijst)

Ajam Asem Manis (kip in zoet zure saus)

Daging rendang (rundvlees met kokos)

Babi ketjap (gesmoord varkensvlees)

 

Scottelbrei outdoor:

Sayur lodeh (groente in kokos)

Kroepoek

 

Van de smoker outdoor

Bali bal (gehaktballetjes in zoetzure saus)

Sateh Ajam (kipdeisate met pinda saus)

 

Koude Gerechtjes:

Seroendeng, Sambal,

Spekkoek

Fruitsalade van vers seizoensfruit

Food ‘N’ Mood Catering

Lange Schaft 30A

3991 AP Houten

logo

Telefoon: 06 - 57 22 02 88

Telefoon: 0343 - 56 13 47

Email: info@foodnmood.nl