085 – 792 3994 info@foodnmood.nl

Ziekenhuiscatering

 

 

Offerte aanvragen

Ziekenhuiscatering

Vers, duurzaam, biologisch, vegetarisch of veganistisch, een ieder heeft zijn behoefte aan voedsel. Bij Food ’n Mood catering zijn wij gewend om op diverse vlakken onze klanten daarin te ondersteunen. Of dat nu gaat om zorgmedewerker, patiënt of bezoeker, wij stemmen ons er op af.

Z

Gezond én lekker

Dagelijks verzorgen wij de lekkerste lunches voor grote en kleine bedrijven. Van broodjes tot soep en salades en van koude en warme dranken tot verse smoothies. We stemmen ons aanbod met u af en zorgen dat uw medewerkers iedere dag iets anders voorgeschoteld krijgen.

Z

Duurzaam

Naast het terugdringen van plastic in onze verpakkingen zijn wij ook actief bezig om onze voedselverspillen en CO2-uitstoot te verminderen. Op deze manier dragen wij bij aan een beter milieu en aan onze eigen duurzame doelstellingen.

 

Z

Gastvrij en betrokken

Food ’n Mood biedt een totaalconcept voor catering, party’s en events aan. Van een intiem particulier feestje tot een grote zakelijke happening. We staan voor gastgerichtheid, genieten, beleven, betrokken, vernieuwen en verrassen.

 

menu282x
menu342x

Wilt u meer weten over onze ziekenhuiscatering?

Neem dan contact met ons op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u eens sparren of bekijken wat de mogelijkheden zijn? Vul dan het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met u op.

Italiaanse bol gezond