0343 - 56 13 47 info@foodnmood.nl

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment. Wilt u toch iets anders? Geen enkel probleem. We leveren graag maatwerk. Ook als u speciale wensen heeft, glutenvrij wilt eten of andere dieetwensen heeft, denken we graag met u mee.

 Vragen? Bel naar 06 – 57 22 02 88, 0343 – 56 13 47 of mail naar info@foodnmood.nl. Snel een offerte aanvragen is ook mogelijk via deze pagina.

We passen onze buffetten graag aan voor speciale dieetverzoeken. Natuurlijk houden we ook rekening met vegetarische gasten. Graag vooraf aangeven.

Zelf samenstellen

Vanaf €50,- per persoon (exclusief 9% BTW)

Kies 1 voorgerecht/1 tussengerecht/1 hoofdgerecht/2 bijgarnituren/1 dessert

Voorgerechten

  • Rillette van gekonfijte gerookte zalm, met zeewiersalade en honingmosterddressing
  • Taartje van pulled chicken, mesclun, zoetzuregroente en smoked barbeque
  • Carpaccio met parmesaan, pijnboompitjes, zoetzuregroente en honingmosterddressing
  • Breekbrood met diverse smeersels smeersels van knoflookmayonaise en zongedroogde tomatentapenade

Tussengerechten

  • Pompoencremesoep met een vleugje perno, geservereerd met brood en boter
  • Champignoncremesoep met pijpjeskruid, geservereerd met brood en boter
  • Broccolie/doperwtensoep, geserveerd met brood en boter
  • Briesoep met pijpjeskruid, brood en boter

Hoofdgerechten

  • Varkenshaasmedallions, van de smoker met katenspek
  • Gesmookte buikspek van de smoker
  • Gegrilde zalmfilet met bearnaisedragonsaus
  • Kalkoenfilet gevuld met een farce van gevogelte, appel, pruimen, preiselberen, abrikozen, pistachenoten en een scheutje amaretto geserveerd met een saus van rode port en zwarte bessen, vergezeld met cranberries
  • Geroosterde dauradefilet met gebakken wilde spinazie en zongedroogde tomaatjes, stroop van oude balsamico en roquette
  • Zacht gegaarde kalfssucade met een saus van rode port
  • Halve kip van het spit met champignonroomsaus

Bijgarnituren

  • Rode kool
  • Roseval aardappelen uit de oven
  • Stoofpeertjes
  • Bospaddenstoelen risotto
  • Puree met kastange champignons
  • Puree
  • Pommes gratin
  • Pommes duches
  • Seizoensgroente(gemarineerde babymais, courgette, pompoen en paprika)
  • Perziken met cranberry

Desserts

  • Klassieke creme brulee gebrand met rietsuiker
  • Tiramisu, klassiek bereid gedrenkt met koffielikeur
  • Panna cotta van hangop van yoghurt met honing slierten, basilicum en frambozencoulis
  • Witte en bruine chocolade mouse afgetopt met een dressing van likor 43
  • Kaasplateau van verschillende soorten kaasjes uitserveren met een vijgenchutney en bessencompote

 

• Wordt gratis voorbereid en gekoeld thuis bezorgt op disposable materiaal.

• Inclusief de mogelijkheid voor benodigd servies en opwarmbeschrijving.

• Wij halen alles op en wassen het af