085 – 792 3994 info@foodnmood.nl
Ervaar & geniet!

Veelgestelde vragen

Wat is het leveringsgebied?

Regio Houten/Utrecht met een omtrek van +/- 25 kilometer. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden mogelijk, neem daarvoor contact op met info@foodnmood.nl.

Hebben jullie ook een kindermenu?

Ja, wij hebben voor kinderen een lekker kindermenu samengesteld. Klik hier voor meer informatie.

Hebben jullie ervaring met catering op een bruiloft?

Zeker, wij hebben al enkele prachtige bruiloften mogen cateren. Bekijk hier de foto’s van een bruiloft waar wij aan meegewerkt hebben. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Krista Krämer op k.kramer@foodnmood.nl of 06 – 57 22 02 88

Houden jullie rekening met dieetwensen?

Geef aan ons door met welke zaken wij rekening moeten houden en wij zorgen daarvoor.

Kan ik een kok, bediening of barpersoneel inhuren?

Dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is het mogelijk om materiaal te huren zoals statafels?

Dat is zeker mogelijk. Bekijk hier onze hele verhuurlijst.

Assortiment

Landelijk

Wereldgerechten zijn populair. En lekker. We zouden bijna vergeten wat voor mooie gerechten uit ons eigen land komen.

Internationale buffetten

Welke wereldkeuken is uw favoriet? Onze keuze is enorm. Wat dacht u van een heerlijke rijkelijk gevulde lasagne uit Italië?

Speciale buffetten

Naast onze befaamde nationale en internationale gerechten, kunt u ook kiezen voor speciale en seizoensgebonden buffetten.

Barbecues

Niet alleen gezellig met mooi weer en lange zwoele avonden, ook op koude dagen is het heel sfeervol om de barbecue aan te steken.

High tea

Samen met vrienden, familie of collega’s gezellig bijkletsen onder het genot van thee met heerlijke zoete en hartige hapjes.

Lunch

Wordt het een klassieke lunch, een buffet of iets heel anders? Wij hebben een aantal populaire lunches voor u klaar staan.

De oosterse keuken

Wordt het een Indisch buffet of gaat u voor de heerlijkste satés? Hoe dan ook, het buffet is altijd voorzien van authentieke spekkoek.

Tapas

De hele avond krijgt u heerlijke koude en warme gerechten voorgeschoteld. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van onze tapas.

Stamppotten

Boerenkool met worst, zuurkool met spek en hutspot. Zomaar wat heerlijke winterse stamppotten die we met smaak bereiden.

Dessert buffet

Feestelijker kan het bijna niet. Voor de echte chocoholics en degenen die van bijzondere desserts houden! Geniet en laat u verrassen!

Walking diner

Exclusieve gerechten, feestelijk opgemaakt. Een lust voor oog én de maag. Hier zullen uw gasten nog lang over napraten.

Hapjesassortiment

Kiest u voor koude of warme hapjes. Voor een combi of toch voor iets heel anders. Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen menu samen te stellen.