Kerst en oudjaar: dé tijd om samen successen te vieren

Aan het einde van het jaar wilt u uw zakelijke partners en/of medewerkers graag nog een keer verrassen. Om ze te bedanken voor het vertrouwen dat zij in uw organisatie/bedrijf hebben. Om stil te staan bij de successen die het afgelopen jaar behaald zijn. En om samen te proosten op een goede voortzetting.

Food ’n Mood is dé expert in foodbeleving. We denken graag met u mee. Wilt u een kerstborrel of liever een kerstdiner? Samen bespreken we u wensen en stellen we een borrel of diner samen waar uw gasten nog jaren later over zullen spreken.

Uiteraard leveren we niet alleen de hapjes, drankjes en gerechten. U kunt bij ons ook terecht voor een gastheer en/of gastvrouw. Om uw kerstborrel of uw kerstdiner compleet te maken, kunnen we ook een aankleding in kerstsferen voor u regelen.

Liever de kerstborrel of het kerstdiner buiten de deur? Geen enkel probleem. Food ’n Mood regelt een locatie en tovert deze om in magische kerstsferen.

Kortom, leg uw vraag bij ons neer en we nemen u alles uit handen. We regelen alles tot in de puntjes, zonder dat het u tijd en energie kost.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We delen graag onze ideeën voor de perfecte kerstborrel en kerstdiner. Aan u de keuze of het een exclusief drie- of viergangen kerstdiner wordt, of een kerstdiner vol overheerlijke tapashapjes of fingerfood.

Offerte aanvragen

Food ‘N’ Mood Catering

Lange Schaft 30A

3991 AP Houten

logo

Telefoon: 06 - 13 93 11 34

Telefoon: 0343 - 56 13 47

Email: info@foodnmood.nl