Gunt u uw medewerkers ook elke dag een gezonde, gevarieerde lunch?

Omdat u weet dat vitale werknemers lekkerder in hun vel zitten, zich beter kunnen concentreren en beter presteren? Dan bent u bij Food ’n Mood aan het juiste adres.

Dagelijks verzorgen wij de lekkerste lunches voor grote en kleine bedrijven. Van broodjes tot soep en salades en van koude en warme dranken tot verse smoothies. We stemmen ons aanbod met u af en zorgen dat uw medewerkers iedere dag iets anders voorgeschoteld krijgen.

Catering voor bedrijven door Food 'n' Mood catering

Smaakvol, uitzonderlijk en betaalbaar

Met ons gevarieerde aanbod, ons vakmanschap en steeds weer vernieuwende foodconcepten willen we uw medewerkers dagelijks verrassen. Een gastheer of gastvrouw van Food ’n Mood zorgt ervoor dat uw medewerkers niets tekort komen. Zo nemen we alles uit handen en kunt u zich met uw corebusiness bezighouden.

Uiteraard denken we ook graag mee als u voor bijzondere gelegenheden een lunch, brunch, diner of borrel wilt organiseren. Food ’n Mood is expert in foodbeleving en wil dit graag met u delen.

Meer weten? Bel direct of mail. We nemen z.s.m. en in ieder geval binnen 24 uur contact met u op.

Catering voor bedrijven en zakelijke catering door Food 'N' Mood catering

Toveren met geuren en smaken

‘Wij hebben meerdere ervaringen met Kevin Jansen. Met Food ‘n Mood heeft hij voor Exero een fantastisch relatiediner verzorgd. Hij heeft onze gasten laten beleven hoe een maaltijd al je zintuigen prikkelt. Kevin Jansen is geen gewone cateraar. Hij laat je een maaltijd beleven. Je ruikt, proeft en ziet niet alleen de gerechten, je beleeft ze ook helemaal. Het is alsof hij je betovert met geuren en smaken. Wat ons het meest aansprak was dat het event volledig door hem werd verzorgd. Vanaf het meedenken in onze wensen, het samenstellen van het menu tot en met de perfecte uitvoering in onze eigen keuken van het complete diner. Hij straalt passie uit voor de materialen waarmee hij werkt, maar verliest de details van de uitvoering niet uit het oog. Een evenement (groot of klein) is altijd in goede handen bij Food ‘n Mood. Ik adviseer eenieder die overweegt om Kevin Jansen in te huren de beleving aan te gaan.’

Jolanda van der Land, Exero

Evenement catering en bedrijfscatering door Food 'N' Mood catering

Food ‘N’ Mood Catering

Lange Schaft 30A

3991 AP Houten

logo

Telefoon: 06 - 57 22 02 88

Telefoon: 0343 - 56 13 47

Email: info@foodnmood.nl