Dorpshuys Cothen

Van vergadering vanaf 8 personen tot aan feesten en partijen van 400 gasten. Van kleine borrelhapjes tot aantrekkelijke amuses, exclusieve dinergerechten of een oud-Hollandse stamppot. Het Dorpshuys Cothen staat bekend om haar ruime assortiment aan culinair- en feestelijke mogelijkheden, sociaal of cultureel. Het is onze specialiteit om uw evenement succesvol te laten zijn. Of het nu om een intiem feestje gaat of een grote zakelijke happening, wij zorgen dat u en uw gasten optimaal genieten. We zetten uw wensen om in een onvergetelijke gebeurtenis, passend binnen uw budget. ’T Dorpshuys Cothen staat niet voor niets voor gastgerichtheid, genieten, vernieuwen en verrassen.

Website: http://www.hetdorpshuyscothen.nl/

Image
Image

Landgoed Wickenburgh

Wilt u vergaderen in een inspirerende omgeving? Zoekt u een locatie waar u iets kunt vieren? Of juist een romantische plek om te trouwen? Het is allemaal mogelijk op Landgoed Wickenburgh, een historische locatie, centraal gelegen – vlakbij Utrecht.

Het eeuwenoude landgoed is mooi gelegen, omgeven door bos en vijver. Blikvanger is de laat-Middeleeuwse duiventoren. Samen met het landhuis, het parkbos, en monumentale oude bomen, is Wickenburgh een oase van sfeer en rust. Het landgoed vormt een prachtig decor voor een huwelijksvoltrekking, maar is ook een inspirerende locatie om te vergaderen of te brainstormen. Wat de gelegenheid ook is, een verjaardag, huwelijk of jubileum: bij Landgoed Wickenburgh ben je aan het juiste adres om samen te komen en iets te vieren.Website: http://landgoedwickenburgh.nl/

Van Dort Wijnspecialist

Van Dort Wijnspecialist een wijnspeciaalzaak op het Oude Dorp van Houten. Een familiebedrijf, opgericht door Ab en Ina van Dort in 1995. Inmiddels door mij, dochter van, Mieke van Dort, overgenomen. Met veel plezier koop ik onze wijnen in en verkoop ik ze met veel enthousiasme aan onze klanten. Mijn ouders zijn uiteraard nog graag bezig binnen de winkel. En die zal je dan ook geregeld nog zien. Ik ben Vinoloog van de Wijnacademie. We hebben een mooie moderne winkel waar alle wijnen goed gepresenteerd zijn. Een een bijzondere wijnkelder waar wij proeverijen en wijnavonden houden.

Naast wijnen verkopen wij ook steeds meer speciaal bieren, en hebben wij een mooie assortiment whisky’s, meer dan 100 stuks zelfs! Ook bijzondere cognacs, armagnac, diverse likeuren en onze eigen Houtense Neuten (Jonge Jenever, Vieux, Berenburger, Kruiden bitter, Citroen Brandewijn en Bessenjenever) en onze Houtense witte. Een heerlijk wit biertje gebrouwen in Zeeland.

Website: https://vandort-wijnspecialist.nl/

Image
Image

Racketcentrum Houten

Bij Racketcentrum Houten kun je jouw favoriete racketsport beoefenen in een professionele ambiance. Wij bieden voor zowel de recreatieve als de professionele racketsporter een sfeervolle omgeving, waar sport en gezelligheid bij elkaar komen.

Bij ons vind je persoonlijke aandacht, kwaliteit en professionaliteit.

Met onze 6 verlichte gravel buiten tennisbanen, 8 tapijt binnen tennisbanen, 6 squashbanen, 2 padelbanen, een mini padelbaan en sportieve sfeer hebben wij alle ingrediënten in huis om voor alle racketsporters een gezellige thuisbasis te vormen.

 Ons team staat altijd klaar voor hulp bij reservering, drankjes en hapjes of voor een gezellig praatje.

Website: https://racketcentrumhouten.nl/

Food ‘N’ Mood Catering

Lange Schaft 30A

3991 AP Houten

logo

Telefoon: 06 - 57 22 02 88

Telefoon: 0343 - 56 13 47

Email: info@foodnmood.nl