Hapjesassortimenten

5 hapjes per persoon, € 1,15 per stuk (exclusief 9% BTW)


Koude hapjes:

- Focaccia met roomkaas en gerookte heilbot
- Canapé runderlende met parmezaan-olijventapenade
- Makirol van tonijn, zalm of surimi met sushirijst in noriblad, soyu en wasabi
- Blini van gegrilde courgette met gerookte zalm
- Krokant pittebakje met Hollandse garnalensalade
- Stokbroodcanapé met mozzarella en pesto
- Crostini met ganzenlevermousse

Warme hapjes:

- Tarteletje gevuld met visragout
- Canapé gegratineerd met brie en honing
- Kalfsgehaktballetjes met tomatensalsa
- Gerookt chipolataworstje met currysaus
- Mini-kipsaté met malakkasaus
- Korstdeeg gevuld met rundvlees

5 luxe hapjes per persoon, € 1,65 per stuk (exclusief 9% BTW)


Luxe koude hapjes:

-
Briochebrood met filet americain van tonijn
- Lepel carpaccio lamsfilet en koriandertapenade
- Spiesje mozzarella, zongedroogde tomaat en pesto
- Lepel gerookte zalm, guacamole (van avocado)
- Canapé rilette (eend en gerookte ganzenborst)
- Gerookte ganzenborst en calvadosgekonfijte appel
- Rouleau rilette van eend met wintertruffel

Luxe warme hapjes

- Shaslick van botervis en gemarineerde groenten
- Frittata met groene asperges en pecorinokaas
- Teriyaki-kipsaté met Japanse sojasaus
- Crostini met vers gerookte schepzalm
- Tempura van gemarineerde zalm
- Oliebolletje met serranoham
- Puntjes kaastaart

5 amuses per persoon, € 2,15 per stuk (exclusief 9% BTW)

-
Reuzengamba in gemarineerde zalm met soya-gembersaus
- Sushu, tonijn of zalm op sushirijst (soyu en wasabi)
- Poffertjes van en met Hollandse garnaaltjes met apart geserveerde zoetpittige tomatenjam en basilicumolie
- Zeeuwse oester (creuses)
- Gepocheerde oester met champagne-sabayon
- Coquille saint jacques met dilleroom en zalmeitjes
- Bavarois van groene asperges in gerookte heilbot
- Canapé kreeft met saffraansabayon en sevrugakaviaat
- Crostini eendenlevermousse met port-truffel-partje eend
- Ganzenlever-rouleau in katenspek, met sauternes-gelei en bieslookpuntjes
- Mousse van eend en vijgen met focacciabrood en notensla
- Vichysoisse (warme/koude aardappel-prei-truffelsoep)
- Gazpacho
- Marbré gerookte lamsfilet met verse basilicum en mousse van eekhoorntjesbrood
- Mousse van kingkrab in een rolletje van gerookte zalm
- Bonbon van rundercarpaccio gevuld met een mix van mascarpone en een truffelsalsa
- In filodeef geserveerde filet van tam konijn met galliaham, créme frâiche en dragon

Assortiment van ongeveer 400 gram per persoon, € 17,50 per stuk
(exclusief 9% BTW)

Koude borrelhapjes:

-
Galiameloen gerold in ardennerham
- Stokbroodcanapé met scheepspaté
- Puntasperge in ham gerold
- Gegarneerd puntje salami
- Zalm-sushihapjes in noriblad, wasabi en soya
- Met Noorse garnalen gevulde cherrytomaatjes
- Palingfiletje op uitgestoken melkbrood
- Partjes haring op stukjes roggebrood
- Piramide van soesjes gevuld met kruidenkaas
- Knapperige rauwkostsoorten met dip
- Gevuld eitje

Warme borrelhapjes:

- Mini-champignonragout in feuilletédeeg
- Chipolataworstje met currydip
- Kibbeling met remouladesais
- Mini-quiche

* Dit buffet kan worden aangepast voor vegetariërs en diverse diëten, mits het (aantal) van tevoren is aangegeven.
Kevin Jansen
Kevin JansenHapjeskoninginfo@foodnmood.nl
Vragen? Bel ons! Telefoon: 06 - 57 22 02 88

Food ‘N’ Mood Catering

Lange Schaft 30A

3991 AP Houten

logo

Telefoon: 06 - 57 22 02 88

Telefoon: 0343 - 56 13 47

Email: info@foodnmood.nl