Optimaal genieten van het kerstdiner

Een kerstdiner thuis. Met familie, liefste vrienden of andere dierbaren. Alle aandacht voor elkaar en tafelen tot in de late uurtjes. Met zijn allen terugkijken naar het afgelopen jaar en eindelijk tijd voor een goed gesprek. Een prachtig gedekte tafel, menukaarten, kaarsen en goede wijn. Zo een kerstdiner waar u alleen van kan dromen. Want, wat te doen met het diner? Welke recepten combineren goed bij elkaar? En wanneer moeten al die boodschappen besteld en gehaald worden? Misschien toch de recepten een keer vooraf uitproberen? Maar wanneer? Want dat kost ook weer tijd. En het is al zo een drukke periode.

Vermijd dit jaar alle drukte en geniet optimaal van uw kersdiner met een Food ’n Mood kerstdiner. Aan u de keuze of het een gourmetschotel, een hors-d'oeuvre of een 6-gangen diner wordt dat u alleen nog maar op hoeft te warmen. En de apparatuur om alles warm te houden leveren we er uiteraard gratis bij.

Maak van uw kerstdiner een echt magisch feest. Geen stress vooraf en echte aandacht voor de gasten, dat is het idee achter een Food ’n Mood kerstdiner. Het genieten begint al zodra u een keuze maakt uit alle mogelijkheden die we u bieden.

Bel of mail gerust om uw wensen kenbaar te maken. We denken graag met u mee. Samen maken we er een onvergetelijk kerstdiner van.

Food ‘N’ Mood Catering

Lange Schaft 30A

3991 AP Houten

logo

Telefoon: 06 - 57 22 02 88

Telefoon: 0343 - 56 13 47

Email: info@foodnmood.nl