Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment. Wilt u toch iets anders? Geen enkel probleem. We leveren graag maatwerk. Ook als u speciale wensen heeft, glutenvrij wilt eten of andere dieetwensen heeft, denken we graag met u mee.

Vragen? Bel naar 06 - 57 22 02 88, 0343 - 56 13 47 of mail naar info@foodnmood.nl. Snel een offerte aanvragen is ook mogelijk via deze pagina.

We passen onze buffetten graag aan voor speciale dieetverzoeken. Natuurlijk houden we ook rekening met vegetarische gasten. Graag vooraf aangeven.

Landelijk

Wereldgerechten zijn populair. En lekker. We zouden bijna vergeten wat voor mooie gerechten uit ons eigen land komen. Wat te denken van geurende en kruidige stoofpotjes met mals rundvlees. Of een perfect op smaak gebrachte kalkoenrollade, gevuld met klassieke tutti frutti.

Landelijk

Internationale buffetten

Welke wereldkeuken is uw favoriet? Onze keuze is enorm. Wat dacht u van een rijkelijk gevulde lasagne uit Italië? Tapas uit Spanje of heerlijk gevulde taco’s uit de Mexicaanse keuken? We bereiden alle buffetten met dagverse producten.

Internationale buffetten

Speciale buffetten

Naast onze befaamde nationale en internationale gerechten, kunt u ook kiezen voor speciale en seizoensgebonden buffetten. Bijvoorbeeld een tapasbuffet of een fris saladebuffet. Uiteraard verzorgen wij ook graag uw gourmetavond. Natuurlijk krijgt u dan ook het gourmetstel bijgeleverd.

Speciale buffetten

Barbecues

Niet alleen gezellig met mooi weer en lange zwoele avonden, ook op koude dagen is het heel sfeervol om de barbecue aan te steken. Samen met u bepalen we met welk vlees en welke salades en sauzen we uw gasten aangenaam kunnen verrassen.

Barbecues

High Tea

Samen met vrienden, familie of collega’s gezellig bijkletsen onder het genot van heerlijke zoete en hartige hapjes. De keuze is enorm.

High Tea

Lunch

Wordt het een klassieke lunch, een buffet of iets heel anders? Hieronder onze drie best verkochte lunches. Wilt u iets anders? Geen enkel probleem. Bel of mail en we stellen de lekkerste lunches voor u samen.

Lunch

De oosterse keuken

Wordt het een Indisch buffet of gaat u voor de heerlijkste satés? Hoe dan ook, het buffet is altijd voorzien van authentieke spekkoek.

De oosterse keuken

Tapas

De hele avond krijgt u de heerlijkste koude en warme gerechten voorgeschoteld. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van onze tapas.

Tapas

Stamppotten

Boerenkool met worst, zuurkool met spek en hutspot. Zomaar wat heerlijke winterse stamppotten die we met smaak bereiden.

Stamppotten

Dessert buffet

Feestelijker kan het bijna niet. Voor de echte chocoholics en degenen die van bijzondere desserts houden! Geniet van de brownies en muffins en laat u verrassen door de verschillende mousse soorten.

Dessert buffet

Walking Dinner

Exclusieve gerechten, feestelijk opgemaakt. Een lust voor oog én de maag. Hier zullen uw gasten nog lang over napraten.

Walking Dinner

Hapjesassortimenten

Kiest u voor koude of warme hapjes. Voor een combi of toch voor iets heel anders. Om het u makkelijk te maken hebben we alvast een aantal assortimenten voor u samengesteld. Uiteraard kunt u ook een heel eigen assortiment vaststellen.

Hapjesassortimenten

Sharing 1.0

Voor dit buffet werken wij samen met de landwinkel. Tevens levert Peter Ultee groenten en fruit. Het brood is biologisch en gebakken in de molenbakkerij van Cothen.

Sharing 1.0

Duurzaam en gezond

Om extra autokilometers te voorkomen kopen wij de producten bij ons in de streek in het kader van duurzaamheid. Deze lunch die zeer gezond en duurzaam is word gepresenteerd op disposable materiaal voor eenmalig gebruik. Een medewerker van ons begeleid de gehele lunch en neemt alles weer mee retour.

Duurzaam en gezond

Zakelijke dagmaaltijden

Geen bedrijfsrestaurant in uw bedrijf maar toch willen lunchen? Wij zorgen ervoor, door bijvoorbeeld brood, fruit, zuivel, beleg en rauwkost te leveren. Wij kunnen u uitvoerig informeren over de mogelijkheden van bezorging aan bedrijven. Aarzel vooral niet een afspraak te maken. Bestellen kan telefonisch (06 - 57 22 02 88) of per e-mail (info@foodnmood.nl ).

Zakelijke dagmaaltijden

Food ‘N’ Mood Catering

Lange Schaft 30A

3991 AP Houten

logo

Telefoon: 06 - 57 22 02 88

Telefoon: 0343 - 56 13 47

Email: info@foodnmood.nl