• Referenties en onze partners

  Referenties

  Onlangs heb ik Food'N'Mood ingeschakeld voor het organiseren van onze afdelingsbarbecue. Dankzij de goede service en helderere communicatie van de cateraar is alles vlekkenloos verlopen. Het vlees was van super kwaliteit en er was meer dan genoeg. Ook voor de vegetariërs was er voorzien in iets lekkers. Daarbij komt het gemak van de levering van gekoelde dranken, borden, bestek en glaswerk. Dankzij Food 'N' Mood was de organisatie van het bedrijfsuitje een fluitje van een cent. Bedankt!

  ***

  Food 'N' Mood verzorgde voor onze bruiloft de catering. Ruim 250 gasten genoten van hapjes, drankjes en een fantastisch buffet. Dankzij de persoonlijke benadering van Kevin Jansen zagen wij al onze wensen (onder andere heerlijke vegetarische gerechten) terugkomen. De presentatie op uitgelichte tafels maakte het helemaal af! Food 'N' Mood biedt een uitstekende kwaliteit voor een prima prijs, wij zouden het bedrijf aan iedereen aanraden. Op onze volgende bruiloft kiezen we zeker weer voor de catering van Food 'N' Mood! ;-)

  Manon Neilen en Tim de Bruin

   

  Food' n Mood heeft onze bruiloft op 13-05-2016 mede tot een hoogtepunt gebracht met prachtige gerechtjes, zeer smakelijk. Bediening super zowel achter de bar als in de zaal. Alles zoals afgesproken ook uitgevoerd. Chapeau.

  Olaf Goes- Chefkok jaarbeurs catering services

   

  Foodnmood is een leuk bedrijf om mee samen te werken, jong en dynamisch. Ze zijn op zoek naar lokale samenwerkingen iets waar wij ook naar streven. Goede catering en mooie wijnen ☺

  Mieke van Dort – Van dort wijnspecialist

   

  'Ons tuinfeest was te gek vanwege supermooi weer en leuke gasten maar de catering van Food'n'Mood maakte het perfect. Verse hapjes direct van onze buitenkeuken, dranken en schone glazen, verzorgd door Jonah de duizendpoot. Aanrader!

  Joost en Mireille Zijderveld Houten

   

  We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Food 'n' Mood. De voorbereiding en afstemming verliepen prettig en efficiënt. Op de dag zelf klopte alles en zijn de afspraken naar volle tevredenheid nagekomen.

  Joris, Utrechts Kampioenschap Tijdrijden
  www.rondevandemaliebaan.com

   

  Ik ben zeer te spreken over de service van Food 'n Mood. Het was erg fijn communiceren en er werd goed meegedacht over mijn wensen. De spullen werden ruim op tijd geleverd, inclusief de afgesproken materialen en een heldere uitleg hierover. Mijn gasten en ik waren bovendien erg blij m et het eten dat heerlijk smaakte! Ik had het niet beter voor elkaar kunnen hebben!

  Aline Tuls

   

  We kijken terug op een super feestelijke avond die top verzorgd is door Food'n'Mood. Alle lof voor Kevin en zijn team! Iedereen heeft gesmuld van al het lekkers!

  Valentina Geluk

   

  Food 'N' Mood onderscheidt zich door de goede prijs-kwaliteitverhouding en dienstverlening! Bestellingen worden ruim op tijd geleverd en de buffetten zijn altijd lekker. Dit maakt de samenwerking erg prettig.''

  Maaike, Ab-actiaat der Diergeneeskundige Studenten Kring, Yalelaan 1, 3584 CL Utrecht

   

  Food 'N' Mood heeft Tribes Papendorp bijzonder goed geholpen in de opstartfase.

  Het team van Food 'N' Mood toonde in die tijd een grote mate van flexibiliteit, professionaliteit en gastvrijheid. Of het nu om geplande evenementen ging of last minute events. Food 'N' Mood stond altijd voor ons klaar.

  Marc Oosterkamp Chief www.tribes.nl

   

  "Onze locatie beschikt niet over de mogelijkheid tot het bereiden van uitgebreide lunches en diners. Gelukkig hebben we in Food 'N' Mood een fijne partner gevonden. Ze verzorgen tot in de puntjes de diverse buffetten en zijn uiterst flexibel wat het erg prettig maakt om met ze te samenwerken!"

  Michiel van de Wiel | Vestigingsmanager Cinelounge houten | Onderdoor 4, 3995 DX, Houten

   

  Stichting Gehandicaptenbelangen Houten heeft cateraar Food 'N' Mood voor de derde keer ingeschakeld voor het Nieuwjaars buffet. Wederom een voortreffelijk, zeer gevarieerde belevenis waarbij met de verschillende diëten rekening was gehouden. Hulde aan deze cateraar!

  Stichting gehandicapten houten

   

  Wij hebben meerdere ervaringen met Kevin Jansen. Met Food ‘N’ Mood heeft hij voor Exero een fantastisch relatiediner verzorgd. Hij heeft onze gasten laten beleven hoe een maaltijd al je zintuigen prikkelt. Kevin Jansen is geen gewone cateraar. Hij laat je een maaltijd beleven. Je ruikt, proeft en ziet niet alleen de gerechten, je beleeft ze ook helemaal. Het is alsof hij je betovert

  met geuren en smaken. Wat ons het meest aansprak was dat het event volledig door hem werd verzorgd. Vanaf het meedenken in onze wensen, het samenstellen van het menu tot en met de

  perfecte uitvoering in onze eigen keuken van het complete diner. Hij straalt passie uit voor de materialen waarmee hij werkt, maar ook verliest hij de details van de uitvoering niet uit het oog.Een evenement (groot of klein) is altijd in goede handen bij Food ‘N’ Mood. Ik adviseer een ieder die overweegt om Kevin Jansen in te huren de beleving aan te gaan.

  Jolanda van der Land

  Exero ‘We can accelerate your business’

  Business Development Management

   

  Wíj zijn al 5 jaar erg tevreden; dat zegt op zich genoeg!
  Lekker kookwerk van een betrokken creatief team.
  Betrouwbaar, tot in de puntjes verzorgd en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  Walter E. van den Broek

  Gastheer-eigenaar van het stoom-salonschip "Succes" anno 1897

   

  Boer-Gondische aanschuiftafel

  Stel je voor, vanavond eet je buiten tussen de koeien. Je zit aan een lange feestelijk gedekte tafel met uitzicht op een bloeiende moestuin. Om je heen zitten 25 mensen lachend te wachten op wat er gaat gebeuren. Verderop lopen koeien te grazen. De avondzon schijnt op je wangen en er komt iemand met drinken en een dienblad met amuses. Er volgen 4 gangen met oogstrelend opgemaakte borden en volle smaken. De kok van Food 'N' Mood staat voor u te koken en verwerkt in iedere gang het vlees en de groenten van onze eigen boerderij. Je zucht, deze avond is veel te snel voorbij.

  Martine Landwinkel de hooierij

   

  Mede dankzij het uitstekende, smaakvolle BBQ buffet kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde EVPH Assembly Conferentie

  Christina Kneefel

  Institute for Risk Assessment Sciences (IRAS) Secretariaat Divisie Veterinaire Volksgezondheid

   

  Het buffet was uitstekend. Er was meer dan voldoende eten en voor ieder wat wils. Ook de service was prima voor elkaar. Ik zou Food 'N' Mood zeker aanbevelen aan bevriende relaties.

  Roel Rens Innvolve-it

   

  Al reeds vijf jaar werken wij samen met FoodnMood. De contacten gaan lekker snel en de eigenaar Kevin Jansen weet altijd met een goed en origineel voorstel te komen voor onze klanten. FoodnMood werkt accuraat en is in staat mee te denken met de klant.

  Arjan Berendse - Theater aan de slinger

   

  In de afgelopen jaren hebben wij meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van
  Food 'N' Mood. Van BBQ tot bedrijfsborrel, het was altijd goed verzorgt. Kevin denkt goed mee, is flexibel en kan snel schakelen.

  Michiel de Ruijter- Epique - Mountain Adventures

   

  Food 'N' Mood heeft het buffet en de hapjes verzorgd bij het Sportgala Houten.
  De mogelijkheid voor maatwerk is erg fijn, zodat wij gezonde, exclusieve en betaalbare hapjes konden serveren. Onze gasten hebben genoten van het buffet dankzij de goede zorgen

  Sportpunt Houten

   

  Bedankt weer voor de goed georganiseerde BBQ. Het was weer top!

  S.Teunissen

   

  T&F Camps maakt nu al ruim 5 jaar gebruik van de cateringdiensten van Food 'N' Mood . Wij organiseren jeugdatletiekkampen en het is voor ons belangrijk dat na een drukke week, alle kinderen en begeleiders, zo'n 80 - 100 per week, tevreden naar huis gaan. Natuurlijk is het atletiek en funprogramma belangrijk daarin. Maar de rol dat lekker en goed eten speelt in het 'tevreden' gevoel mag niet verwaarloosd worden. Food 'N' Mood is voor ons daarom een belangrijke en betrouwbare partner, die zeer kwalitatieve catering verzorgd tegen een scherpe prijs. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking!

  Enno tjepkema, organisator www.tfcamps.nl

   

  Voor de eerste keer, zonder referentie vooraf, een Tapasbuffet bij Food 'N' Mood bestelt. En dat gaat vast nog wel eens gebeuren. Het is niet voor niets, maar dan heb je ook wat. Uitstekende service met goede uitleg, heerlijke en zeer gevarieerde gerechten, uitstekende kwaliteit en zeer ruime porties. Kortom 'een aanrader'!"

  Peter de Beer

   

   

  Onlangs heb ik Food'N'Mood ingeschakeld voor het organiseren van onze afdelingsbarbecue. Dankzij de goede service en helderere communicatie van de cateraar is alles vlekkenloos verlopen. Het vlees was van super kwaliteit en er was meer dan genoeg. Ook voor de vegetariërs was er voorzien in iets lekkers. Daarbij komt het gemak van de levering van gekoelde dranken,
  borden, bestek en glaswerk. Dankzij Food 'N' Mood was de organisatie van het bedrijfsuitje een fluitje van een cent. Bedankt!

  Manon

   

   

  Food 'N' Mood verzorgde voor onze bruiloft de catering. Ruim 250 gasten genoten van hapjes, drankjes en een fantastisch buffet. Dankzij de persoonlijke benadering van Kevin Jansen zagen wij al onze wensen (onder andere heerlijke vegetarische gerechten) terugkomen. De presentatie op uitgelichte tafels maakte het helemaal af! Food 'N' Mood biedt een uitstekende kwaliteit voor een prima prijs, wij zouden het bedrijf aan iedereen aanraden. Op onze volgende bruiloft kiezen we zeker weer voor de catering van Food 'N' Mood! ;-)

  - Manon Neilen en Tim de Bruin

   

  Food 'N' Mood heeft onze bruiloft op 13-05-2016 mede tot een hoogtepunt gebracht met prachtige gerechtjes, zeer smakelijk. Bediening super zowel achter de bar als in de zaal. Alles zoals afgesproken ook uitgevoerd. Chapeau.

  Olaf Goes- Chefkok jaarbeurs catering services

   

  Food 'N' Mood is een leuk bedrijf om mee samen te werken, jong en dynamisch. Ze zijn op zoek naar lokale samenwerkingen iets waar wij ook naar streven. Goede catering en mooie wijnen ☺
  Mieke van Dort – Van dort wijnspecialist


  Het kerstbuffet was helemaal top.....!!!!!!!
  En de pannacotta was heerlijk...!!
  Monique smit – school Houtens


  Ik wil even doorgeven dat mijn collega’s de broodje super lekker vonden. Top gedaan!
  Manuela van Well-Holla SPIE Numac Groep


  Food n Mood is een partij met wie ik de samenwerking ontzettend waardevol vind. Naast dat zij de kwaliteit leveren welke wij verwachten dat zij leveren staan zij 24/7 voor ons klaar en denken mee indien iets niet haalbaar is zodat er in ieder geval altijd iets staat. Een redder in nood kan je Kevin wel eens noemen. Op naar meer jaren met meer samenwerking!
  Linda Lee Sargeant | Promo Extended

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Onze partners

  www.thepleasurefactory.nl

  Licht, geluid en drive-inn show zijn slechts een kleine greep wat deze jongens kunnen

   

  www.dinoplay.nl

  Entertainment op een gruwelijke wijze

   

  www.partyschipsucces.nl

  Partyschip; stoom-salonschip ss Succes anno 1897

   

  www.dehooierij.nl

  nostalgisch het platteland sfeertje proeven?

   

  www.CineLounge.nl

  Zakelijk ontspannen…

   

  www.landgoedwickenburgh.nl

  vergaderen, trouwen, trainen en meer…

   

  http://www.partyverhuurbrouwer.nl

  Verhuur, verkoop en Café “het brouwertje”

   

  www.sallystakeaway.nl

  Amerikaans, voor als u net even anders wilt…

   

  www.vandort-wijnspecialist.nl

  een familiebedrijf met passie voor het mooie product wijn…

   

  www.racketcentrumhouten.nl

  Sportief en toch zakelijk genieten..

   

  www.drukdrukdrukst.nl

  Drukwerk zoals het ooit bedoelt was…